Sisteme titan

EnglishFrenchRomanian

Usi de garaj

RULOURI TIP USA DE GARAJ

Există mai multe tipuri de uși de garaj, de ex. ușile cu rulare în sus, cu segmente sau de sus și deasupra. Soluția optimă depinde în principal de cerințele dvs. legate de produs. Dacă doriți să fie motorizat și să ocupe spațiul minim, puteți selecta ușile de garaj cu rulare în sus. Datorită flexibilității sale, ușa cu rulare în sus poate fi instalată atât în clădirile existente, cât și în cele în construcție.

Avantajul său special este faptul că economisește spațiu pentru că poarta se deschide vertical. Acesta va fi apreciat în special de cei care nu dispun de o cale lungă de acces sau care își parchează mașina direct pe stradă. Perdeaua ridicată a ușii nu limitează vizibilitatea, ceea ce afectează cu mult siguranța conducătorului auto. 

Sistemul electric de antrenare permite utilizarea mecanismului de la distanță. Controlul radio permite deschiderea și închiderea ușii cu ajutorul unei telecomenzi, fără a fi necesară coborârea din vehicul. Acest lucru este avantajos în special seara, când plouă sau iarna. Ușa este prevăzută și cu un dispozitiv de protecție împotriva căderilor. În plus, poate fi folosit un număr mare de sisteme de protecție, de tipul fotocelulelor sau dispozitivelor de siguranță ale marginilor la închidere.

Doresti o oferta personalizata

Call Now Button