Sisteme titan

EnglishFrenchRomanian

Sisteme plase antiinsecte

PLASE ANTIINSECTE TIP FIX

Sistemul de plasă împotriva insectelor cu cadru fix reprezintă protecția perfectă împotriva insectelor.

Cadrul plasei poate fi combinat cu colțare interioare din aluminiu sau coltare exterioare din plastic disponibile intr-o gama larga de culori. Sistemul este compatibil cu cele mai multe profile de ferestre. Clemele de montare sunt disponibile în cinci dimensiuni.

Cadrul profilului este realizat din profil de aluminiu extrudat, robust, având o formă modernă, acoperit cu vopsea pulbere. 

Oferta include o gamă largă de plase antiinsecte, inclusiv o plasă antialergică care, datorită structurii speciale de țesere nu permite pătrunderea polenului de flori, plasă de oțel, care este o protecție perfectă împotriva rozătoarelor, plasă de aluminiu durabilă și plasă care asigură o transparență mai mare comparativ cu cele utilizate în mod uzual.

PLASE ANTIINSECTE TIP BATANT

Sistemul de plasa batanta impotriva insectelor este o asigurare adecvata a usilor de balcon sau a ferestrelor, ce permite in acelasi timp accesul luminii si libera circulatie e aerului. 

Cadrul plasei este realizat din profil de aluminiu extrudat, avand o forma moderna, acoperit cu vopsea pulbere. 

Aceasta se monteaza cu ajutorul coltarelor interioare din aluminiu, ce           consolideaza intreaga constructie. Consolidarea suplimentara (teul de rigidizare) permite realizarea unor elemente de dimensiuni mai mari. 

Plasa folosita la sistem este de culoare gri si este realizata din fibra de sticla. Plasele antiinsecte batante pentru usile de balcon vin echipate cu balamale cu arc. Sistemul poate fi executat intr-o gama variata de culori astfel incat sa se incadreze perfect in designul exterior al cladirii.

PLASE ANTIINSECTE TIP RULOU

Sistemul de plasa impotriva insectelor tip rulou este cel mai folosit sistem de plase antiinsecte. Constructia sistemeului este realizata din aluminiu extrudate, vopsit in camp electrostatic. 

Plasa este realizata din fibra de sticla, de o calitate superioara, disponibila in culoarea gri. Actionarea este facilitata de arcuri tensionate, astfel incat ridicarea sau coborarea acesteia se face foarte usor. 

De asemena, exista posibilitatea echiparii sistemului cu frana, ceea ce permite inchiderea delicata si fara zgomot a plasei. Se poate actiona vertical sau orizontal, putand fi folosite atat la ferestre, cat si la usi. 

Pe timpul sezonului rece, plasa poate fi ridicata in caseta, nefiind necesara indepartarea de pe tamplarie. Plasele antiinsecte tip rulou reprezinta o solutie estetica si moderna, care datorita cutiei mici se potriveste perfect cu orice interior si se incadreaza perfect in designul exterior al cladirii.

PLASE ANTIINSECTE TIP PLISSE

Sistemul de plasă antiinsecte plisse este o soluție proiectată pentru economisirea de spaţiu. 

Acest produs este perfect pentru montajul la uşile de terasă și în nișele balcoanelor, unde lăţimea atinge uneori până la 4m. O trăsătură caracteristică a acestui tip de produs este utilizarea unei plase plisate speciale, care în timpul închiderii se pliază în evantai și se ascunde în profilul lateral. 

Astfel, plasa antiinsecte ocupă puţin loc și permite utilizarea optimă a suprafeţei. Un aspect foarte important este acela, că sistemul nu afectează funcţionalitatea ușii și nu limitează vizibilitatea spre exterior. Sistemul se caracterizează printr-o deplasare lină, ceea ce face ca utilizarea sa să fie foarte simplă și să nu necesite un efort considerabil. 

În plus, construcţia plasei antiinsecte permite oprirea acesteia în orice poziţie. 

Un avantaj al acestei soluții este, de asemenea, pragul coborât, care nu împiedică în nici un fel trecerea liberă. 

Construcţia plasei antiinsecte este realizată din aluminiu extrudat, de aceea, este durabilă și rezistentă la acţiunea factorilor de mediu și permite, de asemenea, vopsirea acesteia în orice culoare din paleta RAL.

PLASE ANTIINSECTE TIP GLISANTA

Plasa glisantă împotriva insectelor preotejează interioarele împotriva insectelor și este utilizată în cazul balcoanelor-logie de sticlă de mari dimensiuni, teraselor și verandelor. 

Plasa glisantă se deplasează de-a lungul șinelor superioară și inferioară. Ȋn partea de jos a plasei este montată o rolă mobilă care permite reglarea ușoară a unghiului fiecărui element de deschidere. Profilul de rigidizare, permite realizarea unor cadre de dimensiuni mai mari. 

Șina și cadrul sunt realizate din secțiuni din aluminiu extrudat, robust, cu un design modern, și sunt acoperit cu un strat extrem de rezistent la abraziune și intemperii. Forma profilului principal al plasei elimină necesitatea unor elemente suplimentare de fixare. 

Cadrul și elementul care se deschide (din dotarea plasei) sunt instalate cu ajutorul colțarelor interioare. Plasa împotriva insectelor poate fi instalată  utilizând configurația sistemului triplu.

Call Now Button