Sisteme titan

EnglishFrenchRomanian

Rulouri exterioare

RULOURI APLICATE

Sistemele de rulouri aplicate sunt destinate utilizării în clădirile deja existente. Dată fiind gama amplă de culori, acestea constituie un element decorativ pentru a se potrivi aspectului clădirii. 

Utilizarea sistemului de plasa antiinsecte integrata, independent de covorul de lamele, protejează suplimentar interioarele împotriva insectelor, permițând în același timp accesul luminii și al aerului. 

Lamelele ruloului sunt umplute cu spumă poliuretanica, fiind realizate din tablă de aluminiu de înaltă calitate vopsita in 2 staturi de vopsea PU/PA caracterizandu-se printr-o rezistență mare la abraziune și la intemperii. 

Datorită spumei poliuretanice, profilele asigură menținerea căldurii și o bună izolare acustică. Celelalte elemente ale sistemului sunt fabricate din aluminiu extrudat, vopsite in camp electrostatic in orice culoare a paletarului RAL, fiind extrem de durabile si rezistente in timp.

RULOURI SUPRAPUSE

Sistemul inovator de rulouri suprapuse cu montare în partea superioară, este un produs adresat celor care cauta un sistem modern și complet. Acestea pot fi folosite atat in cladiri nou construite, precum și în cele modernizate. Sistemul le permite arhitecților și designerilor să aleagă soluțiile optime. 

Design-ul sistemului permite montarea casetei la vedere sau finisarea acesteia cu orice material (polistiren, tencuială, clincher, etc.), atat la interior cat si la exterior, astfel încât să se asorteze perfect cu designul și să rămână neobservată. O posibilă soluție este utilizarea plasei împotriva insectelor integrată în caseta ce functioneaza independent de covorul de lamele. Lamelele ruloului sunt umplute cu spumă poliuretanica, fiind realizate din tablă de aluminiu de înaltă calitate vopsita in 2 staturi de vopsea PU/PA caracterizandu-se printr-o rezistență mare la abraziune și la intemperii. Datorită spumei poliuretanice, profilele asigură menținerea căldurii și o bună izolare acustică. Caseta si profilele de ghidare a ruloului sunt fabricate din PVC. Izolația internă a casetei crește semnificativ gradul de confort termic. Componentele sistemului nu interferează cu ferestrele, ușile sau buiandrugii.

RULOURI TENCUIBILE

Sistemele de rulouri tencuibile montate la același nivel sunt destinate în principal utilizării în clădiri noi, dar și în cele deja existente după efectuarea modificărilor necesare la partea de sus a tamplariei. Acestea se integrează in fațada clădirii și fac parte integrantă din acesta. Alte elemente, respectiv capacul de vizitare sau caile de rulare pot fi asortate la culoarea ferestrei. Sistemul oferit le permite arhitecților și designerilor să aleagă soluțiile optime. 

Lamelele ruloului sunt umplute cu spumă poliuretanica, fiind realizate din tablă de aluminiu de înaltă calitate vopsita in 2 staturi de vopsea PU/PA caracterizandu-se printr-o rezistență mare la abraziune și la intemperii. Datorită spumei poliuretanice, profilele asigură menținerea căldurii și o bună izolare acustică. Celelalte elemente ale sistemului sunt fabricate din aluminiu extrudat, vopsite in camp electrostatic in orice culoare a paletarului RAL, fiind extrem de durabile si rezistente in timp. Partea frontală a carcasei poate fi finisată cu orice material (tencuială,  clincher, etc.), astfel încât se integrează în aspectul fațadei. Componentele sistemelor de rulouri tencuibile nu interferează cu construirea ferestrelor și buiandrugilor și nu afectează utilizarea energiei clădirii.

RULOURI INCORPORATE

Sistemul de rulouri incorporabile reprezintă o soluţie foarte avansată tehnologic, care a fost concepută pentru îmbunătăţirea bilanțului energetic al clădirii.  Testele desfășurare într-un institut de cercetare de renume IFT ROSENHEIM au arătat că soluția propusă este caracterizată printr-un coeficient de permeabilitate termică extrem de redusă (Usb de la 0,40 W/m²K), care plasează sistemul pe primul loc printre alte produse de acest tip. Instalarea ruloului implică montarea directă a casetei pe cadrul ferestrei utilizând un profil adaptiv selectat în mod corespunzător. Acesta a fost proiectat pentru încastrarea completă în izolația termică, de aceea, caseta este un element aproape inobservabil al faţadei clădirii. 

Avantajul acestui produs nou este și abilitatea de a alege modul de revizie din interiorul sau exteriorul încăperii. În cazul celei din urmă, a fost introdusă o îmbunătățire semnificativă în ceea ce privește soluțiile utilizate pe piață. Capacul de inspecție, utilizat în mod obișnuit sub forma unui profil unghiular asamblat la rama ferestrei, a fost înlocuit cu un profil de aluminiu, care asigură asamblarea neinvazivă. Profilul din aluminiu este fixat direct în profilul inferior al casetei. Această soluție asigură o rigiditate adecvată a reviziei.

RULOURI ANTIEFRACTIE

Acest sistem este destinat celor cărora siguranța familiilor lor reprezintă una dintre prioritățile de vârf. Ȋn calitate de producător de sisteme jaluzele tip rulor, am decis să mergem un pas mai departe și să le oferim clienților noștri un produs care nu este doar un element decorativ, dar care va oferi, de asemenea, o protecție eficientă anti-efracție. 

Design-ul modern, funcționalitatea, ușurința de instalare și utilizare, precum și aspectul estetic vin în ajutorul jaluzelelor tip rolă pentru a îndeplini cerințele clădirii și a se potrivi culorii pe care o are fațada. La acest tip de produse, elementele individuale, printre care se numără și canalele, au armare specială, care previne devierea și tragerea profilelor cu role în afară. În plus, structura rezistentă a jaluzelei  previne orice deteriorare în caz de impact asupra rolei iar mecanismul de blocare montat în partea de jos a jaluzelei împiedică extragerea acesteia prin ridicare ceea ce asigură o protecție eficientă a casei. 

Rulouri antiefractie cu bolturi: Bolturile se monteaza in lamela terminala, iar cand covorul de lamele atinge punctul de jos cele 2 bolturi blocheaza ruloul; Rulouri antiefractie cu cheie: Actionare sistem de inchidere cu cheie din exterior sau interior. Yala se monteaza pe lamela terminala pentru a bloca ruloul. Numarul de combinatii de chei peste 3000. Rulourile exterioare antiefractie cu cheie sunt ideale pentru terase sau spatii comerciale care doresc inchidere din exterior. Rulouri antiefractie cu arcuri: Sistemul de arcuri antiefractie se monteaza in caseta ruloului. Arcurile au o forma trapezoidala astfel ca impiedica ruloul sa fie actionat fortat in sus.

RULOURI ANTIVANT

FIXE, SIMPLE, CASETATE

Solutie economica si eficienta pentru inchideri de terase, foisoare si balcoane. 

Rulou transparent compus din parti metalice: 

1. suporti de prindere, mecanism cu manivela si tamburul pe care se ruleaza folia transparenta ce are la baza de jos o contragreutate. 

2. folia transparenta care este termosudata cu banda de rigidizare pe contur pentru rezistenta mecanica. Folia transparenta are aplicat tratament anti ultraviolete pentru casare. 

Modalitatea de actionare se face mecanic (manual) cu manivela sau optional se poate dota cu motor electric. Ruloul transparent odata coborat se ancoreaza la baza in doua carlige, dupa care se tensioneaza sistemul cu ajutorul mecanismului – manivela. Astfel folia sta intinsa – tensionata pentru rezistenta la vant. 

Beneficii: protejaza spatiul de ploaie, vant si zapada. 

Avantaje: detasare rapida a spatiului pentru ventilare atunci cand cand este necesar. Termenul de garantie pentru acest sistem este de 2 ani. 

Durata medie de viata la plastic transparent este de 5 -6 ani utilizare. Acest sistem de rulou transparent izoleaza in proportie de 88 -90% spatiul.

RULOURI TIP INDUSTRIAL

Ușa industrială BPR/KNJ consolă mobilă poate fi montată atât în clădirile existente cât și în cele nou construite. Poarta BPR/KNJ este acționată de la comutatorul situat în interiorul clădirii. În funcție de nevoile dumneavoastră, puteți utiliza telecomanda sau alte combinații selectate de dispozitive de comandă care să vă înlesnească utilizarea produsului. 

În conformitate cu standardele aplicabile, poarta industriala este livrată fiind dotată cu următoarele tipuri de dispozitive de protecție: 

• frână de urgență care preîntâmpină deschiderea accidentală a oblonului porții; 

• siguranța muchiei de închidere care preîntâmpină accidentarea prin strivire provocată de oblonul ușii industriale atunci când se deschide; 

• sistemul cu fotocelulă care răspunde la mișcările efectuate de către ușă. Acest lucru permite oprirea oblonului sau deplasarea acestuia la loc; 

• operarea manuala de urgență care permite, în caz de pană de curent, deschiderea sau închiderea ușii cu o manivelă de mână sau un lanț.

RULOURI TIP GRILAJ

Actele frecvente de vandalism și furt au determinat proprietarii de magazine și centre comerciale, managerii de bancă și directorii muzeelor să se gândească la modalitatea cea mai bună de asigurare la nivel corespunzător de securitate, în același timp asigurând și prezentarea afișajelor proprii. În vederea atingerii acestor obiective, Aluprof oferă grilele sale de rulare realizate din aluminiu de calitate superioară, acoperite cu pulbere , rezistente la abraziune și condiții nefavorabile de vreme, într-o gamă largă de culori RAL. 

Grilele Aluprof reprezintă o soluție fiabilă. Conform standardelor aplicabile, ușile industriale sunt prevăzute cu următoarele tipuri de dispozitive de protecție:

 • Frână de urgență ce protejează împotriva deschiderii automate a perdelei porții;
 • Senzor de contact de siguranță din capete ce previne lovirile perdelei la închidere;
 • Senzor electronic de suprasarcină sau întrerupător mecanic încorporat ce previne tragerea grilei în afară, •Sistem de deschidere manuală pentru urgențe. Porțile comerciale de la Aluprof reprezintă o soluție completă. Porțile comerciale pot fi instalate atât în clădirile existente, cât și în cele în construcție. Funcțiunea de bază și avantajul grilei de rulare constau în calitățile sale protective, împreună cu:
 • Capacitățile de afișare,
 • Asigurarea ventilației corecte a pasajelor, a garajelor subterane, a parcărilor cu multe niveluri,
 • Modificările distanțelor și numărului de ferestre în vederea creării modelelor dvs. proprii,
 • Folosirea glasării în profilele grilei, asigurând o protecție suplimentară  împotriva vântului, ploii, prafului etc.

Porțile comerciale sunt rulate pe un tub de înfășurare din oțel, montat într-o cutie sau pe consolele pe care acesta se sprijină. Consolele sunt montate direct pe perete sau pe alte elemente de structură ale clădirii. În cazul grilelor montate în zona pragului de sus a ușii, trebuie să aveți grijă la înălțimea minimă a pragului necesară pentru montarea grilei (diametrul de înfășurare depinde de înălțimea grilei sau de dimensiunea carcasei).

JALUZELE ORIZONTALE EXTERIOARE

Sistemul de jaluzele venețiene este destinat pentru utilizarea în clădirile deja existente. Avantajul acestor produse este fără îndoială,faptul că, ele nu necesită o pregătire specială pentru montaj nefiind integrate în fereastra. Ca urmare, decizia de instalare a unui sistem de rulouri aplicate o putem lua în orice moment. Aceste soluții pot fi aplicate pe ramele ferestrelor (în deschidere), sau direct pe perete. 

Structura sistemului este fabricată din aluminiu extrudat, ceea ce îi asigură durabilitatea și rezistența la acțiunea factorilor atmosferici, permițând vopsirea în orice nuanță din gama RAL. Acest lucru permite în același timp asortarea culorilor elementelor vizibile ale jaluzelelor cu fațada clădirii sau tâmplăria ferestrelor. Soluția propusă este caracterizată de o prefabricare foarte ușoară, datorită posibilității non-invazive de montare a șinei jaluzelei, care elimină necesitatea găuririi, asigurând păstrarea valorilor estetice ale produsului. Ghidajele elaborate special asigură funcționarea congruentă a jaluzelelor. 

Sistemul reprezintă o soluție universală, care poate fi utilizată pentru montarea jaluzelelor de fațadă, în care au fost folosite lamele cu mărime de 50 – 80 mm. Cel mai important aspect este acela că jaluzelele de fațadă în sistemul adaptiv pot fi dotate cu plasă anti-insecte, care asigură o protecție eficientă împotriva insectelor cu păstrarea fluxului luminii și aerului curat spre interior.

S_ONRO

Străduindu-se să fie cu un pas înaintea așteptărilor pe care le au Clienții noștri, Aluprof SA pune la dispoziție sistemul s_onro ® care combină jaluzele și rulourile exterioare într-un unic sistem. Această soluție inovatoare constă în carcasa-rolă și canalele Aluprof SA și jaluzelele speciale s_onro ®. Soluția s_onro ® are un design de profil unic, care permite deplasarea liberă de la întuneric total în cameră (cu jaluzelele închise) la o transparență foarte bună atunci când jaluzelele sunt ușor deschise. Jaluzelele s_onro ® pot fi folosite în cadrul sistemelor adaptive și celor montate sub tencuială oferite de Aluprof SA

Detalii tehnice:

 • Sistemul s_onro® combină jaluzelele și rulourile exterioare într-un singur sistem
 • 20% din suprafața sistemului s_onro® permite intrarea razelor soarelui (jaluzele tradiționale 1-2%)
 • Greutatea totală 5,8 kg/m²
 • lamelă finală din aluminiu (42 x 8mm) cu greutate suplimentară și opțiunea “stop”.

Procesul de ventilație:

 • Când unghiul de incidență a razelor soarelui este mai mare de 20°, sistemul s_onro® nu permite fluxul direct al razelor solare în cameră.
 • Dacă dorim ca în cameră să fie întuneric complet – lamelele sunt închise.
 • Dacă dorim ca în cameră să intre puțină lumină, sistemul s_onro® permite efectuarea de setări individuale, în funcție de preferințele pe care le avem.

AUTOMATIZARI CONTROL INTELIGENT

Oferta Sisteme TITAN include o gamă largă de accesorii necesare pentru producția de rulouri și porți pentru garaje. Anii noștri de experiență în industria de profil ne-a permis dezvoltarea bunelor relații cu furnizorii majori, astfel încât clienții noștri să se poată bucura de o gamă largă de produse. Unul din furnizorii de top ai accesoriilor noastre este Somfy. Soluțiile flexibile și ușor de folosit sunt cuvintele de ordine ce au devenit moto-ul nostru în proiectarea sistemelor de acționare ale rulourilor.

De aceea vă oferim șansa de a selecta metodele corespunzătoare de deschidere / închidere a rulourilor dvs.:

1. Controlul manual (acționare manuală) este în acest moment cea mai căutată opțiune și cea mai economică, dar necesită un efort mai mare în manipularea rulourilor, în special când aveți un număr mare al acestora sau dacă sunt de dimensiuni mari.

Oferta noastră include următoarele sisteme de acționare manuală:

– Dispozitive de înfășurare (snur/bandă)

– Cutii cu snur/bandă de antrenare – Manivele manuale,

– Arcuri Retractoarele manuale sunt folosite în principal pentru manipularea rulourilor standard, de dimensiuni relativ mici.

2. Dispozitivele electrice de acționare reprezintă o soluție mai scumpă, dar mult mai convenabilă. Au un control complet automat ce ridică și coboară perdeaua folosind un sistem electric de acționare. Sistemele electrice de acționare asigură confortul maxim în operarea rulourilor dvs. În ceea ce privește posibilitatea controlului, puteți alege între:

Controlul central – toate rulourile operate dintr-un singur loc

Controlul individual – un loc / rulou (oblon)

Tehnologia de ultimă generație vă permite folosirea cronometrului de control ce va ridica și coborî automat perdeaua rulourilor și obloanelor la momentul presetat. În plus, asigurându-vă o opțiune de selecție între controlul radio sau cablat, vă oferim soluții complet flexibile:

Control radio (wireless) – nu necesită cablare suplimentară, astfel încât pereții dvs. rămân intacți; această soluție poate fi folosită oriunde în casa dvs. Comenzile legate de coborârea, ridicarea sau oprirea rulourilor și obloanelor sunt transmise la sistemul de acționare printr-o telecomandă sau un transmițător de perete. Acest tip de control vă permite practic orice configurații.

Control cablat – posibilitatea de a opera rulourile folosind un întrerupător cu acționare prin cheie și întrerupător electric rectangular (întrerupătoarele pot fi asigurate sau nu). Prin folosirea sistemelor de control, puteți configura soluții multiple individuale. Sistemele electrice de acționare asigură confortul maxim în operarea rulourilor dvs.

RULOURI TIP USA DE GARAJ

Există mai multe tipuri de uși de garaj, de ex. ușile cu rulare în sus, cu segmente sau de sus și deasupra. Soluția optimă depinde în principal de cerințele dvs. legate de produs. Dacă doriți să fie motorizat și să ocupe spațiul minim, puteți selecta ușile de garaj cu rulare în sus. Datorită flexibilității sale, ușa cu rulare în sus poate fi instalată atât în clădirile existente, cât și în cele în construcție.

Avantajul său special este faptul că economisește spațiu pentru că poarta se deschide vertical. Acesta va fi apreciat în special de cei care nu dispun de o cale lungă de acces sau care își parchează mașina direct pe stradă. Perdeaua ridicată a ușii nu limitează vizibilitatea, ceea ce afectează cu mult siguranța conducătorului auto. 

Sistemul electric de antrenare permite utilizarea mecanismului de la distanță. Controlul radio permite deschiderea și închiderea ușii cu ajutorul unei telecomenzi, fără a fi necesară coborârea din vehicul. Acest lucru este avantajos în special seara, când plouă sau iarna. Ușa este prevăzută și cu un dispozitiv de protecție împotriva căderilor. În plus, poate fi folosit un număr mare de sisteme de protecție, de tipul fotocelulelor sau dispozitivelor de siguranță ale marginilor la închidere.

Call Now Button